BIKE SKILLS – Mountainbike Rijtechnieken van Basics tot Masterclass

De NTFU noemde het al "Het beste mountainbikeboek op de Nederlandstalige markt". Velozine.nl zei "Daar ga je echt beter van rijden". En volgens vakblad Fiets is Bike Skills “Zeer Nederlands, met heldere taal en oefeningen”.

“Bike Skills – Mountainbike Rijtechnieken van Basics tot Masterclass” is een boek over mountainbike rijtechniek. Op eigen initiatief geschreven, geproduceerd en met succes op de markt gebracht, ging met de publicatie van het boek een langgekoesterde wens van Ride Projects’ eigenaar Michel Romen in vervulling. Na een onverwacht groot succes van de eerste uitgave, kwam in oktober 2020 de vierde druk uit.

30 Hoofdstukken, verdeeld over 192 pagina’s en geïllustreerd met meer dan 600 (!) foto’s en afbeeldingen beschrijven de verschillende rijtechnieken en aandachtspunten op het gebied van MTB-rijtechniek. Het boek is volledig op basis van eigen kennis en ervaring geschreven. Voor de fotografie werkte de auteur samen met verschillende assistenten. Ride Projects is ditmaal de uitgever van het boek, dat via de website van het boek, www.bikeskills.nl, verkrijgbaar is.

In het kort

Jaar

Okt. 2020 (4e editie)

Tekst & fotografie

Michel Romen

ISBN

978-90-822730-3-8

Uitgever

Ride Projects

Opmaak

Muis Mücher

Naar Project